Museumsbutikken

Besøk Kystmuseets museumsbutikk og se vårt spennende vareutvalg som i stor grad er knyttet til våre utstillinger, lokal kultur og tradisjon. Vi har mange fine gaveartikler til både store og små. Hvis du vil kjøpe et minne fra Hitra, er dette også stedet å besøke.

I vår museumsbutikk kan vi tilby blant annet bøker, smykker, glass, ull- og skinnprodukter, hudpleieprodukter, Hitra når du vil-produkter og suvenirer.


Vi har et bredt utvalg bøker innen lokalhistorie, kystkultur og havbruk. I tillegg finner du skjønnlitteratur, biografier, historie, barnebøker, kokebøker og hobbybøker.


Tautra kremer og såper er håndlaget av nonner ved klosteret på øya Tautra i Trondheimsfjorden. Dette er sunne, vegetabilske produkter laget av de fineste ingredienser og med rikelige mengder olje.


Alle våre ull- og skinnprodukter er produsert lokalt, enten på Hitra eller andre steder i Sør-Trøndelag.


Disse fine hjertene er laget i akryl, og fås både som smykker og oppheng. Vi har også vaser i akryl i mange flotte farger.


Vi har et utvalg lekre, historiske glass; snapsglass, vinglass og ølglass. Noen av glassene vi selger er kopier av glass funnet i forbindelse med arkeologiske utgravinger på Hitra, og dateres til 16- og 1700-tallet. Ornamentikken og utformingen av disse glassene er helt lik de fragment av glass som er funnet.


Hitrakongen er en 800 år gammel sjakkbrikke som ble funnet i strandkanten på Hitra for noen år siden. En kopi av denne figuren kan sees i vår utstilling, samt kjøpes i butikken.

Fra Belika Design har vi bad- og kjøkkenartikler i serien Blå tradisjon i flott, gammel stil. Kanskje en idé til hytta eller feriehuset?

Velkommen til en trivelig handel!

Bilder

Nytt i museumsbutikken

 • Nytt utsalg
  Nytt utsalg I forbindelse med Kystmuseets utstillinger i det nye terminalbygget på Sandstad, har vi nå åpnet…
 • Platesalg -lokale artister
  Platesalg -lokale artister I tillegg til hennes to forrige album selger vi den nye plata til Therese Ulvan,…
 • Sjøfartsbøker
  Sjøfartsbøker Vi har fått inn mange nye, spennende bøker om sjøfart.
 • Villsauskinn
  Villsauskinn Det bugner av myke, vakre villsauskinn på Kystmuseet. Kom og kjenn!
 • Ny CD
  Ny CD Anders Jektvik sin nyeste CD No som ailt e bra selges nå på Kystmuseet.

Åpningstider

Mandag
Stengt
Tirsdag - fredag: 10.00 - 15.00
Lørdag:
12.00 - 16.00
Søndag: 12.00 - 20.00
Kontortid man - fre: 08.00 - 15.30