lørdag 28. august 2010 16:06

Marius Amdam

Husk småfuglene Husk småfuglene Marius Amdam

Husk småfuglene

Marius Amdam er født i Trondheim i 1969, ferdig utdannet ved Kunstakademiet i Bergen i 2001. Nå bosatt i Trondheim, med arbeidsbase både i Trondheim, Hitra og Kristiansand. Maleri, tegning, grafikk og skulptur. Amdam har tidligere stilt ut i Museumsgalleriet på Kystmuseet, og var i 2007 årets Marenkunstner.

Marius har hatt en rekke separat- og kollektivutstillinger i inn- og utland, herunder Trøndelag Senter for Samtidskunst, Sandnes kunstforening, Stockholm ART FAIR, Oslo kunstforening, Tegneforbundet, galleri s.e Bergen, Statens 112 kunstutstilling, Sørlandets kunstmuseum, Trøndelagsutstillingen m.m. Innkjøpt av bl.a. Trondheim Kunstmuseum, Helsebygg Midt-Norge, STFK og Norsk Kulturråd.

Amdam er den siste i rekken av salgsutstillere denne sommeren. Motiv fra både kystlandskap og innland; våre småfugler.

Utstilling fra 28.08 til 15.10.11